Ik begon met de intentie om daadwerkelijk uit te proberen deze software, maar zodra ik door het materiaal dat hij presenteert er was gewoon geen enkele reden. Er zijn tal van bots die er zijn om uit te kiezen en ik denk dat dit is niet de moeite waard. Ik weet het, ik weet het, je wilt een groot artikel over hoe dit BOT werkt en ik geef het aan je leest. Maar eerst, wat is de BinaryOptionBot 2.0? Dit is misschien de eerste, is ten minste één van de eerste binaire opties robots op de markt kwam.Deze software biedt geautomatiseerde signalen op 15 verschillende valutaparen en koppelt u om u de handel in aanmerking voor het gemak van de handel. Het platform heeft een paar verschillende instellingen voor tijd, zodat je het vermogen op 1 minuut, 5 minuten, 15 minuten, 30 minuten en 60 minuten tijdshorizon kunt bekijken.

Helaas is er weinig informatie over hoe de signalen worden verkregen, maar ze gebaseerd ten minste gedeeltelijk op een percentage dia in de gekozen actief en trendanalyse. Voor zover ik kan vertellen de signalen zijn allemaal in hetzelfde tijdsbestek, de grafiek instellingen op het http://www.optiesonline.com/ platform zijn slechts een hulpmiddel voor u om te gebruiken bij het bekijken van het actief. De voorgestelde vervaldatum is 15 tot 25 minuten die ik veronderstel dat te betekenen ofwel een 15 minuten of 30 minuten optie of de volgende beste beschikbare verstrijken, afhankelijk van de broker die u gebruikt. De signalen worden geleverd in een venster aan de linkerkant van het scherm en omvatten het actief, de tijd van het signaal en de richting van het vak, bellen of zetten. Op dat moment zul je dan nodig hebt om de handel op uw rekening in te voeren en dan wachten op het verstrijken. De BinaryOptionBot is geen Auto Trader of sociale handelaar op dit moment.

De kosten van de dienst is redelijk klinken op het eerste. Ik zeg in eerste instantie omdat na het bekijken van de video en meer te leren over hoe de dienst werkt http://www.optiesonline.com/optie24/ Ik kreeg een beetje miffed. Deze man, Gary Davies, is niet alleen het opladen u een vergoeding van $ 97 is hij ook maakt u zich aanmeldt met zijn “goedgekeurd” makelaars. Dit is zo’n affiliate marketing scam dat ik absoluut geen zin om het te gebruiken.

BinarOptionsBot Of LossBot?

BinaryOptionBot is zeker een affiliate marketing oplichterij. Het internetadres is misschien niet zo op het eerste gezicht, want er zijn nog geen beoordelingen, lijsten van erkende makelaars of enige andere makelaar specifieke marketing materiaal op de website.Echter, op het einde, moet je aan te melden bij een van hun goedgekeurd / ondersteunde makelaars om de software te gebruiken en je aan te melden via het platform om ervoor te zorgen je bent “met behulp van de signalen nauwkeurig”. Ik begrijp de de klik noodzaak om geld te maken, maar ik denk dat de meeste van jullie zullen het met mij eens te zeggen dat ik liever gewoon betalen voor een software licentie en / of toegang tot een cloud-gebaseerde software applicatie dan krijgen roped in een schema als dit. Je hebt al moet betalen om de software te krijgen, waarom moet je zijn makelaar gebruiken? Ik heb al een makelaar, en wat dat betreft, heb ik al meer dan een makelaar en meer dan één daarvan is op hun lijst. Wat doe je in die situatie? Ik kan een nieuwe account met 24option of Lbinary niet openen omdat makelaars klicke hier meestal geen dubbele accounts toe te staan.

Verder is deze man suggereert ontwikkel je trading gewoonten die ik frons op. Serieus, je wilt dat ik 5 rekeningen te openen met 5 makelaars en maken dezelfde handel 5 keer over elk platform. En om het af dat hij suggereert ook met behulp van een 5% money management regime. Dit niet al te hoog, maar het is hoog, zeker voor een newbie. Ik stel altijd met een 1% beheersplan te beginnen met en vervolgens omhoog vanaf daar als u vertrouwd bent met de handel te krijgen. Ik heb handel voor meer dan 10 jaar, 3 in binaire, en ik ben slechts de handel 3% van mijn rekening. Voor mij, zijn suggesties zijn 5X5 slecht en kon een nietsvermoedende handelaar leiden naar een put van verlies.

Met behulp van het platform zoals geadverteerd kan ook leiden tot frustratie. Om trades te maken moet je ze in te voeren in de boekhouding zelf. Zelfs met de accounts gemakkelijk beschikbaar op de OptionBot platform zal het nog wel een minuut of twee om alle transacties te plaatsen. De heer Davies suggereert dat dit uw kans van de totale winnen zal toenemen, omdat elke handel op een iets ander tarief zal komen in. Voor hem betekent dit dat als een actief alleen beweegt een beetje misschien win jij wel 4 van de 5 in plaats optiesonline van 0 1. Wat betekent dit voor mij is dat als het actief alleen beweegt een beetje heb je een grote kans op 1 van de 5 hetgeen onaanvaardbaar. Het is één ding om 5 trades, goede trades (5 verschillende activa of signalen) te maken, en maak kans op 3 of 4 van de 5. Het is iets anders om dat doel te gooien goed geld naar kwaad maken 5 trades op hetzelfde actief en signaal. Er is geen garantie dat elk signaal zelfs winstgevend zal zijn, kun je net verliest 5 trades tegelijk. Bij 5% van uw account over 5 platforms die snel zal oplopen.

OptionBot 2,0 , 2,8 van 5 gebaseerd op 8 waarderingen