En ny meningsmåling fant at en fjerdedel av investorene i Storbritannia sannsynligvis burde ha satset stort på Bitcoin i 2020.

I fortjeneste ved å investere all sin formue i Bitcoin i begynnelsen av 2020

Ny forskning fra den britiske tenketanken Parliament Street avslørte at 25% av britiske investorer anslår at de ville ha tjent 1 million eller mer (1,39 millioner dollar) i fortjeneste ved å investere all sin formue i Profit Revolution i begynnelsen av 2020.

Undersøkelsen „The Great Cryptocurrency Report“ spurte 2000 britiske investorer om deres tillit til krypto og generelle investeringsplaner for 2021.

Undersøkelsen fant at 29% av respondentene hadde blitt oppfordret til å investere av de store avkastningene som ble generert i den siste tyren der Bitcoin-prisene har nådd $ 56 000, eller £ 40 000.

Men på den andre siden av hovedboken fant forskningen at 31% ikke vil investere i kryptovaluta fordi de tror de allerede har „savnet båten“.

Investorer avslørte sine prisforutsigelser i undersøkelsen, med 31% som forutsier at de forventer at prisen på Bitcoin vil slå £ 50 000, eller $ 69 000, i år, en økning på 23% fra dagens priser. Mens et mindre antall har en mer bullish oppfatning, med 18% enige om at de forventer at Bitcoin vil slå mer enn £ 100.000 i 2021.

Bitcoin vil nå $ 1 million i løpet av det neste tiåret

Det blekner fortsatt i forhold til Kraken-sjef Jesse Powells nylige spådom Bitcoin vil nå $ 1 million i løpet av det neste tiåret. Powell fortalte Bloomberg at hvis Bitcoin klarte å erstatte all verdens valuta:

„Det betyr i utgangspunktet uansett hvilken markedsverdi dollar har, euro – alt sammen er det Bitcoin kan være verdt.“

Mens holdningene til noen britiske investorer endrer seg mot kryptokurrency, har mer enn halvparten av respondentene fortsatt ingen interesse for å komme inn på markedet når som helst snart.

Målingen avslørte at 55% av respondentene ikke har noen planer om å investere i krypto i det hele tatt i år. I tillegg ga 52% uttrykk for at de er mer sannsynlig å investere i aksjemarkedet og tradisjonelle eiendeler som gull.

Disse resultatene er støttet av en annen UK-basert avstemning publisert i februar, som undersøkte 6.070 britiske innbyggere over 18 og fant at 57% ikke har noe ønske om å investere i kryptovaluta.