• MicroStrategy har annonceret et ønske om at rejse $ 400 millioner for at øge deres Bitcoin-beholdning
  • Virksomheden har allerede brugt 475 millioner dollars på Bitcoin Bank fra sine egne reserver
  • Dette skridt repræsenterer en tilsyneladende ændring i Bitcoin-strategi fra en hæk til et investeringsspil

MicroStrategy, softwarevirksomheden, der er blevet en af ​​de største offentlige opbakere til Bitcoin, har fulgt op med sit seneste $ 50 millioner Bitcoin-køb ved at annoncere en planlagt hævning på $ 400 millioner – med alt provenuet til at gå til flere Bitcoin-køb. MicroStrategy meddelte sin intention gennem en pressemeddelelse i går, hvori det hedder, at forslaget er i overensstemmelse med selskabets Treasury Reserve Policy. Hvis det købes til dagens priser, vil købet tage MicroStrategys Bitcoin-beholdning til 61.688.

MicroStrategy skaber ingen knogler om hensigt

Indtil videre har MicroStrategy brugt 475 millioner dollars af sine egne reserver til at købe op næsten ₿41.000 i tre separate trancher siden august, men det næste skridt er at nå ud til private investorer for at rejse mere kapital for yderligere at øge dette beløb. Til gengæld for deres udlæg modtager investorer ”konvertible seniornoter”, der fungerer som aktier med en udløbsdato den 15. december 2025, hvorefter de kan købes tilbage af virksomheden eller konverteres til aktier.

MicroStrategy gør ingen knogler om formålet med investeringen:

MicroStrategy har til hensigt at investere nettoprovenuet fra salget af sedlerne i bitcoin i overensstemmelse med sin finanspolitiske reservepolitik i afventning af identifikation af behov for driftskapital og andre generelle virksomhedsformål.

Hæv foreslår ændring i strategi

Dette ønske om at bruge hele $ 400 millioner på Bitcoin kunne have en negativ indvirkning på MicroStrategys evne til at gennemføre forhøjelsen i betragtning af den skepsis, der stadig findes over Bitcoin. Uanset hvor meget tillid potentielle investorer kan have til virksomheden, vil det sandsynligvis holde nogle penge væk ved at vide, at værdien af ​​deres investering på mange måder er bundet til Bitcoin-prisen.

Flytningen repræsenterer også et skift i politik fra MicroStrategy, der synes at være gået fra at bruge Bitcoin som en hæk til at se det som en investeringsstrategi.